Sfeervol Ginneken

Het centrum van Breda is om de hoek

Het Ginneken is een wijk met uitstraling. Deze populaire woonwijk heeft de perfecte mix van historische villa’s, grote herenhuizen en naoorlogse rijtjeshuizen. De wijk ademt historie en het goede leven van weleer uit.

De wijk staat bekend om haar ideale ligging en bijzondere sfeer. Zowel de binnenstad van Breda als de belangrijkste wegen de stad uit zijn op steenworp afstand. Er zijn vele sportvoorzieningen te vinden, zoals een hockeyclub.

Maar het meest bekend is het Ginneken wel om de vele cafeetjes, restaurants en eigentijdse winkeltjes rondom de Ginnekenmarkt en Ginnekenweg.

Hier woon je prettig en veilig. De bewoners zijn betrokken en kennen elkaar. Er wordt veel georganiseerd en de saamhorigheid is bijzonder om te ervaren. De perfecte wijk om in op te groeien of samen oud te worden, terwijl alle geneugten van het leven op loopafstand zijn.

Lopend vanaf het terras naar huis

Het Ginneken is omgeven door prachtige natuur. De vele volwassen bomen in de wijk zelf, geven grandeur aan de omgeving. Ben je toe aan ontspanning en recreatie in het groen? Dan heeft de directe omgeving van Ensemble veel te bieden. Van Landgoed Wolfslaar met zijn prachtige kinderboerderij tot kasteel Bouvigne, er valt veel te genieten in deze omgeving!

Mooie speeltuinen en natuurlijk groen

Fatimastraat 1
4834 XT Breda

nieuwbouw@schonckschul.com
www.schonckschul.com

Ik heb belangstelling

Heeft u interesse in een van onze woningen? Schrijf u dan nu in. Wij informeren u vervolgens verder over de procedure en mogelijkheden.

  Fatimastraat 1
  4834 XT Breda

  nieuwbouw@schonckschul.com
  www.schonckschul.com

  Appartementen

  Penthouses

  Rij- en hoekwoningen

  Patiowoningen

  Appartementen
  Penthouses
  Rij- en hoekwoningen
  Patiowoningen